Як швидко отримати інформацію щодо викладання фізики

Розпочався новий 2021/22 навчальний рік. Мусимо констатувати, що цей рік буде не легший за попередній. Маємо готуватися до дистанційного навчання та спілкування. Це стосується не лише навчання дітей, а й вирішення багатьох питань, які стояли завжди перед кожним учителем. Це й атестація педагогічних працівників (отже й підвищення кваліфікації вчителів), і проведення предметних олімпіад, турнірів, конкурсів, і тлумачення нормативних документів в умовах розбудови Нової української школи (НУШ) та багато інших, які мають забезпечити високу якість освіти. Саме тому Інститут післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка поновлює роботу сайту, щоби не залишити вас наодинці із зазначеними проблемами.

Втім, сайт для вчителів фізики та астрономії не єдиний канал комунікації освітян. Кожний за наданими посиланнями може долучитися до будь-якого месенджера, який вам до вподоби:

Правила користування групами:

  • публікуємо лише інформацію щодо викладання фізики (жодного спаму!);
  • участь у роботі групи добровільна;
  • щоби запобігти спаму повідомлення публікує лише адміністратор групи. Будь-який учасник групи може надіслати адміністратору групи (каналу) своє повідомлення для подальшого розповсюдження.

Дякуємо за розуміння та запрошуємо до співпраці всіх охочих!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*